Aplikacija SUZUKI CONNECT ponuja sedem funkcij

Prenesite in namestite aplikacijo SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon za še udobnejšo in varnejšo izkušnjo z vozilom Suzuki.

  • Opomba:
  • - Strani aplikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Obvestilo o stanju

Vrata so ostala odklenjena

Z aplikacijo SUZUKI CONNECT ste lahko mirnejši, saj vam pošlje obvestilo, če vozilo pustite odklenjeno. V takem primeru lahko z aplikacijo vrata takoj zaklenete na daljavo.

Žarometi so ostali prižgani /
Varnostne luči so ostale prižgane

Ni vam treba skrbeti, da bi po nesreči pustili prižgane žaromete ali varnostne luči. Z aplikacijo SUZUKI CONNECT boste varčevali z akumulatorjem, saj vas bo opomnila, da se morate vrniti v vozilo in ugasniti žaromete ali varnostne luči.

Iskalnik parkiranega vozila

Ne bo vam več treba iskati, kje ste parkirali svoje vozilo. Z aplikacijo, ki na zemljevidu prikazuje lokacijo, kjer je bil motor nazadnje ustavljen, lahko preprosto poiščete svoje vozilo in se vrnete k njemu. To je še posebej uporabno na lokacijah z velikimi parkirišči, kot so nakupovalna središča ali servisna območja ob avtocestah.

Dodatne funkcije: Deljenje lokacije parkiranega vozila

Funkcija deljenja lokacije parkiranega vozila je zelo priročna, če se želite s kom srečati ali da se ne izgubite, saj lahko lokacijo parkiranega vozila po e-pošti ali s kratkim sporočilom sporočite družini ali prijateljem.

  • Opomba:
  • - V primeru parkiranja v večnadstropni parkirni hiši lahko na zemljevidu sicer najdete lokacijo, vendar nadstropje ni prikazano.
  • - Na mestih s slabim sprejemom GPS, kot so podzemne parkirne hiše, morda ne bo mogoče prikazati natančne lokacije.

Zgodovina vožnje

Aplikacija SUZUKI CONNECT vam omogoča ogled zgodovine vožnje za zadnjih 18 mesecev. Podatke za vsakega posameznega voznika lahko ločite za vsako vožnjo posebej in jih razvrstite v kategoriji zasebne in poslovne uporabe. Podatke lahko izvozite tudi v datoteko CSV.

Vrste podatkov, ki so na voljo za posamezno vožnjo:

• dan in čas vožnje     • porabljeni čas     • prevožena razdalja     • povprečna poraba goriva     • začetna/končna točka potovanja

Opozorilo o geografski in časovni omejitvi

Geografsko omejevanje

Tudi ko vozila ne vozite vi, ste vedno povezani. Z aplikacijo SUZUKI CONNECT lahko nastavite območje in čas, da boste prejeli opozorilo, ko vozilo, ki ga vozi drug voznik, v določenem času vstopi v določeno območje ali ga zapusti. Na primer, obveščeni boste, ko bo voznik zapustil določeno območje, da bi vas prišel iskat.

Opozorilo o časovnem omejevanju

Normalno je, da vas skrbi, ko vozilo vozi oseba, ki vam je pri srcu. Z aplikacijo SUZUKI CONNECT lahko nastavite čas in območje, da boste prejeli opozorilo, če se vozilo, ki ga vozi drug voznik, v določenem časovnem obdobju ne bo nahajalo na določenem območju. Na primer, obveščeni boste, če se družinski član, ki živi ločeno, v določenem času ne vrne na svoj dom.

Varnostna obvestila

Obveščanje o varnostnem alarmu

Da bi bilo vaše vozilo varno, bo aplikacija SUZUKI CONNECT na vaš pametni telefon poslala obvestilo, če bo ključavnica vašega parkiranega vozila vlomljena in se bo aktiviral varnostni alarm.

Obvestilo o zagonu motorja

Da bi bilo vaše vozilo varno, lahko določite čas, ko vozila ne boste uporabljali, na primer ko spite ali ste v službi. Aplikacija SUZUKI CONNECT vas bo obvestila, če bo v tem času zagnan motor.

Obveščanje o opozorilni lučki

Če se zaradi težav v vozilu prižge opozorilna lučka, boste na pametni telefon prejeli obvestilo. Aplikacija bo pokazala vzrok težave in prikazala nasvet s priporočenimi ukrepi. Z aplikacijo lahko nato neposredno pokličete trgovca ali zaprosite za pomoč na cesti.

Redno vzdrževanje /
Obvestilo o vpoklicu

Da bi poskrbeli, da bo redno vzdrževanje vašega avtomobila opravljeno pravočasno, boste prejeli opomnik z obvestilom, da se približuje čas za vzdrževanje. Prav tako boste prejeli obvestilo, če bo vaše vozilo vključeno v vpoklic ali servisno akcijo.